Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ταξιδιού είναι από τα πιο αγχωτικά πράγματα. Και ο κυριότερος λόγος είναι γιατί δεν γνωρίζουμε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε την κράτηση και να πετάξουμε.

Έχουμε αναλύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ναύλους σε χιλιάδες δρομολόγια * για να σας προσφέρουμε τα πιο ενημερωμένα και ακριβή αριθμητικά στοιχεία, επιτρέποντάς σας να λάβετε πολύ καλά ενημερωμένη απόφαση για το πότε θα κάνετε κράτηση εισιτηρίων.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βρείτε φτηνές πτήσεις σε χώρες στης Ευρώπης η και στον υπόλοιπο κόσμο, τότε μην ψάχνετε αλλού. Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, η ετήσια μελέτη πτήσης είναι η πύλη σας για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε φτηνές πτήσεις.

 

Ταξιδεύετε από Κύπρο για Ευρώπη

Ταξιδεύεις για Ευρώπη; Η καλύτερη μέρα για κράτηση είναι 60 ημέρες εκ των προτέρων, η οποία θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 30%. Η καλύτερη ώρα για να πετάξετε είναι το βράδυ (εξοικονόμηση μέχρι 8%) και η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για πτήση είναι την Τρίτη, εξοικονομώντας σας μέχρι και 12%.

Ταξιδεύετε από Κύπρο για Ασία

Ταξιδεύεις για Ασία από Κύπρο; Κάντε κράτηση 60 ημέρες νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 24%. Ο καλύτερος χρόνος για να πετάξετε είναι το πρωί (εξοικονομήστε έως και 8%) και η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για πτήση είναι η Τρίτη (εξοικονομήστε έως και 8%)!

Ταξιδεύετε από Κύπρο για Εξωτικούς προορισμούς ;

Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε κράτηση από Κύπρο στα εξωτικά νησιά είναι 59 ημέρες πριν το ταξίδι σας. Αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 21%. Εάν πετάτε το πρωί θα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 6%, και αν πετάξετε την Τρίτη, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 7%.

 

Τώρα που έχετε ενημερωθεί για τα πιο πρόσφατα δεδομένα και πληροφορίες, δοκιμάστε και κάνετε αναζήτηση για την επόμενη σας πτήση και φροντίστε να ορίσετε μια προειδοποίηση Fare Alert για να παρακολουθείτε αυτές τις τιμές!

* Με βάση την ανάλυση που έχει γίνει σε πάνω από 100 εκατομμύρια ναύλους από αναζητήσεις που έγιναν σε 1704 δρομολόγια σε όλους τους τομείς momondo μεταξύ 06/08/16 – 07/08/17. Η συλλογή δεδομένων πραγματοποιήθηκε στις 08/08/17