Η Revolut είναι εδώ για να κάνει το ταξίδι σας πιο εύκολο και πιο οικονομικό!

Η Revolut ιδρύθηκε το 2015 με έδρα το Λονδίνο και μέχρι τώρα η εταιρία μετράει περισσότερους από 2,500,000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Ο κύριος στόχος της εταιρίας είναι να φέρει την επανάσταση στο τραπεζικό τομέα έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής πέραν τους 50,000 Κύπριους.

Οι χρήστες της Revolut μπορούν να δημιουργήσουν τραπεζικό λογαριασμό σε λιγότερο από 5  λεπτά, να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές αλλά και διεθνές μεταφορές χρημάτων με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία, και επίσης να ξοδεύουν χρήματα στο εξωτερικό χωρίς χρέωση με πάνω από 100 νομίσματα

5 λόγοι γιατί πρέπει να έχεις Revolut στο επόμενο σου ταξίδι

  • Μπορείτε να κάνετε άμεσα και δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέσω της εφαρμογής σε φίλους και επιχειρήσεις, όπως και επίσης οι αγορές μέσω της κάρτας. Π.χ Αν είσαι σε ταξίδι με φίλους, μπορείτε να διαχωρίσετε τον λογαριασμό του εστιατορίου επιλέγοντας μέσω της εφαρμογής τες επαφές που επιθυμείς να χρεώσεις την αναλογία του λογαριασμού.
  • Προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές ισοτιμίες της αγοράς για μετατροπές συναλλάγματος. Μπορείτε να μετατρέψετε συνάλλαγμα σε 25 διαφορετικά νομίσματα μέσω της εφαρμογής και να κάνετε αγορές σε παραπάνω από 130 χώρες με την κάρτα. Όλα αυτά είναι χωρίς επιπλέον προμήθειες για τη μετατροπή, σε αντίθεση με τις Κυπριακές τράπεζες.
  • Μπορείτε να κάνετε αναλήψεις έως 200 ευρώ το μήνα δωρεάν και μία μικρή επιβάρυνση (2%) αν ξεπεράσετε το όριο. Όποτε όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο δε χρειάζεται να κυκλοφορείτε με μεγάλα ποσά μετρητών.
  • Σας παρέχει προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) σε ευρώ και λίρες. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο δικό σας ή σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτων χωρίς χρέωση.
  • Προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλεια “Revolut Pay-Per-Day travel insurance” που κοστίζει μόλις 1 ευρώ την ημέρα. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μόλις προσγειωθείτε σε αεροδρόμιο του εξωτερικού και την απενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιστρέψετε στην Κύπρο.

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι η Revolut απευθύνεται κυρίως σε άτομα που ταξιδεύουν εκτός Κύπρου αλλά και σε άτομα που κάνουν διαδικτυακές αγορές η σε άτομα που κάνουν συχνά μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή να μπείτε στην σελίδα της Revolut εδώ.